oh!facebook.

skang ni facebook or fb mmg cam wajib ade kat seseorg 2..agk weird asenye klo sorg 2 xde acount FB..bkn nk ckp xmaju,tp 2 la realiti skng ni..kt mne2 pon msti fb..klo on9,fb..kat cafe fb.haha..
bgi ak la,fb ni best la...mmg best pon.sbb?>ak dpt jmpe blk ng member2 ak yg mmg da lost contact dulu..pastu hbgn ng member2 mkn rpt sbb fb ni.kiteorg slalu cntct even xjmpe kat luar..
tp an,stkat pemerhatian ak la,dak2 skrg da xde their own privacy..smue bnda nk ckp kat fb,(update sttus)..
ckp bnda yg xptt ckp..n den uplod pic byk2,smpai brtus2 ..huhu.ak xckp ak ni perfect,ak pon ske gak b'gmbar,posing2 ni..tp nowadays,lps ak t'bace n tengok pasal bhya2 fb ni,ak lbh hati2 nk wat pape kat fb 2..slp ckp boley msk ISA woo..hhaha...
ak pon ske uplod pic byk2 dlu,smue pic ak nk ltk kat fb..tp skang ak da plh2 da tapis2 pic 2..n pic yg agak2 poyo pon ak da dlte,xpon ak wat private..bkn apa,tp ntah la..ak ase fb skang da xbrape nk slmt..
pastu klo org2 yg ak xknl add ak,ak mmg xaprove.sory 2 say la..bkn bajet HOT,tp mmg ak xkan approve stranger ni..
bkn starnger ni k..ni movie..best cite ni..lyn. ^^ ..

bkn psl nk pilih2 kwn,tp sememangnye cmtu la..ak mengaku ar..klo awl2 wat FB dulu,mmg ak gile kwn..yg xknl ak add,asal nmpk hensem,ak add..haha.KANTOI!
smpaikn dulu kwn ak da cecah sribu lebih...lps ak dpt hidayah (kui3!),ak dlte2 n tapis kwn ak sblom ak add...kadang2 sering muncul kat home fb org2 yg begitu aktif ngn fb ni..
.almost evrything dlm hidup die tercatat kat status mereka...mane privacy hidup mereka..kdg2 status2 berikut smpai mencerminkan imej buruk sndr...it's mean yg mcm psl hari ni ak gaduh ngn c polan ni....die jeles ngn ak.
.xde r..mmg manusia ni memerlukan teman untuk mengahadapi sesuatu msalah...so mungkin sbb tu mereka menulis masalah mereka di status mereka...tp adekah smua org nk thu masalah mereka... 


korg tgk jek video ni,so hati2 la klo b'kwn kat FB..korg pon msti ade privacy korg sdri..jgn bg smue org thu privcy korg.. :)

post ni xde kene mengena antr yg hidup atau yg mati :D 

klo de yg trase 2 sory ar..ak just bg pndapat ak jek..^^

3 orang buat nakal:

CaraLov3 said...

firstly sekiranye anda terase dgn post sy
sy mnta maaf bnyak2
bkn niat nk ngutuk sape2
tp keadaan memaksa sy untuk pertahankn diri ini
sume owang berhak gune fesbuk dowang dgn suke aty dowang
klu suke ada ramai kawan, add la bnyak2
klu suke ada kwan2 yg rapat je, add la siket2
sy juz sakit aty bila ada owang pertikaikn kenapa sy x nk app strangers sedangkn sy x penah pn prtikaikn kenapa mereka add strangers
malah.. dikatakn bajet hot
*kecut aty taw*
semua owang ada pandangan masing2
n takde sape pn yg berhak nk kata pandangan itu betul atau salah
sy hormati pandangan anda
n harap anda juga hormati pandangan saya
klu ada terasa kat mana2
sy mnta maaf.. ^^,

akmal afiqah said...

CaraLov3 <3 da gtaw,xde kaitan ng mane2,antra idop or mati.just bg pndapat je 2,luahan hati org ckp..^^
sory klo trase,sbb sstgh org pon ckp sy cmtu.huuu.

plankmonkey said...

betol3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...