JOM hack FB rakan anda!


hack-hack ni dah jadi satu trend kan sekarang ni.  lepas FB page HOT FM kena hack, OH MEDIA FM pulak kena hack. HAHA. *** tumpang simpati =.=' *** 
lepas kena hack, lebih kerap aku melawat page-page itu. kalau x , tunggu ada dekat home je la baru nak tengok. hehe.
bangga kot dengan diorang2 hackers ni yang berjaya menge'hack' page2 tersebut. HEHE. anda hebat! tepuk siket.. ^^
nak hack fb orang lain terutama rakan anda senang je.

my lalink! bace nie.


hey peeps!!

post pendek je .
sy jarang online sekarang nie di atas beberapa alasan. hehe.
sila2 follow.
komen sekali.
like page :P
klik mana yg patut.
ok.tu je. daa!
jangan rindu AKMAL AFIQAH! haha. chiillll ya.

p/s : sape yg follow, nanti sy follow balik. tunggu...

JOM MAIN GAME!

i) Pilih bulan kelahiran anda:
Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar


apabila CIKGU FIQAH mengajar..

Assalamualaikum wbt. salam sejahtera. selamat hari selasa u oll. 
waahhh. ayat sama di setiap entry. aku BZ untuk mengupdate belog ni. HIHI.

x nak cakap panjang-panjang. nanti ada orang borink baca. aku tahu, ada silent reader blog aku ni kan? HAHA.
semalam aku jadi cikgu. HOHO. BANGGA u. time tengah syok tidur di waktu petang sebelum masuk asar, mak panggil. owh, memang kacau tidur aku. sobs! sabor je la. mak cakap , ' malam ni kakak tolong gantikan kawan umi mengajar kelas malam ok' .......... =.=! MENGAJAR? KELAS MALAM?? watdeee...

mak cakap x susah pon, buku dah ada. suruh budak2 buat soalan, lepas tu bincang dah. senang. cakap memang la senang kan.

UMI saya pernah hilang sebab saya. hepy mom's day :)

UMI. selamat hari ibu :).
kakak sayang UMI ketat-ketat. muahhh.

bile ntah boleh bagi HABIB JEWEL dekat UMI. teringin sangat-sangat nak bagi kat umi. tapi, apakan daya, umi kena memahami anak mu ini yang hanya seorang pelajar. HEHE. x berkemampuan lagi. UMI tunggu yek! InsyaALLAH. one day maybe. setakat ni hanya mampu belanja makan kek untuk dimakan beramai-ramai bersama femly. 

tipula kan kalau ada yang x sayang dekat mak kan. tapi ada mak yang x sayang anak. yang pergi buang baby tu. sobs! kalau x nak, bagi kat aku x pe. baby comel2 kau buang. dasar hati busuk. x ada perasaan. wadefammm..

dalam mood hari ibu ni, satu peristiwa ni. kalau ingat balik. memang aku akan tangkap leleh la. munking bagi orang lain, peristiwa ni biasa2 je, tapi aku x. berlaku 2tahun yang lalu.

tips penjagaan barangan kulit.

assalamualaikum . salam sejahtera. selamat malam. :) dah vist , follow la.
Jangan tidur lagi. baca ni dulu.

aku sure mesti ramai yang suka barangan kulit kan? ye la. nampak elegant kalau pakai. kan? hari ni , aku nak kongsi macam mana nak jaga barangan kulit . contoh : beg , kasut.

google
nak cakap aku ada koleksi barangan kulit ni, er, x layak panggil koleksi. ada pon 2 3 jek. haha. ok la tu. sebagai student yang x ada income. ^^
barangan kulit ni kena la jaga betol-betol. x sayang ke kalau biar je barang-barang tu. kang beg nanges kang. haa,sapa susah. =.=! bukan kita je yang nak nampak cantik, barang-barang kita pon.

tips ni aku dapat dari ayah aku. mengikut pengalaman beliau ke kedai barangan kulit, ada sorang makcik ni yang bagitau.

cara-caranya ::..

semoga anak aku cepat sembuh

assalamualaikum wbt. salam sejahtera. lama siot x update blog. BZ. siyes bz. kalah Dato' Najib. ok, sy tipu di situ. Bz sebab memBZkan diri sebagai seorang penganggur merangkap suri rumah sepenuh masa. semua tu akan di update di entry seterusnya. HEHE. agak2 ada orang baca ke? =.=!

budak mana tu? adik kau ke? x. x. x. bukan! anak aku. WHAT? ko dah ada anak ke AKMAL AFIQAH? anak angkat ok. angkat. hehe. anak kepada kawan aku. kawan aku tu sama umor je dengan aku. sweet 19 pada 2011. sweet la sangat. ye la, sebelum mencecah angka 20. omg -.-

kawan aku bersalin pada 23 Ogos 2010 atau dengan erti kata lain, anak dia lahir. lahirlah seorang baby yang sememangnya comel MUHAMMAD DANIAL FARIS. mak budak ni (kawan aku) panggil baby tu Danial. aku je yang gatal2 nak panggil Faris. haha. suka hati aku la kan. anak angkat aku. sekarang dah besar anak aku tu. hihi. mengaku anak. adik sendiri x terlayan, berangan nak ada anak. saya x nak kawen buat masa terdekat ni. saya muda lagi :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...