SAYA JOIN BLOGLIST YUYU ZULAIKHA

Yuyu Zulaikha

yuyu zulaikha punye belog [link]


suke bangat baca blog akak yuyu neh. plus dia lawo.. d'boom gitu. chewahh! is waiting sis yuyu nak wat tutorial makeup2 lak. i like ^^

jom join blog list sis yuyu. senang jek. 
just :


siapa yang berminat, silalah :

  • Buat entry "SAYA JOIN BLOGLIST YUYU ZULAIKHA"
  • linkkan ke entry ni ye
  • copy banner yuyu dah paste kan ke entry korang
  • cerita sikit saja pasal belog yuyu, yang okay atau yang tak okay. tak kisah
  • paste kan Link entry korang ke komen entry ini [link]


Salam Maulidur Rasul




Assalamualaikum dan salam sejahtera buat my lalink semua. :) sebelum terlambat, fiqah nak ucapkan selamat menyambut maulidur rasul terutama buat ummat Islam di dunia ni.
rasanya ramai dah yang tahu makna "maulidur rasul" tapi fiqah nak cerita juga sedikit sebanyak tentang hari yang mulia ini,maulidur rasul ini bermaksud kelahiran Rasulullah iaitu Nabi Muhammad S.A.W yang jatuh pada 12 RabiulAwal Tahun Gajah bersamaan 23 April 571. Baginda merupakan nabi terakhir yang diutuskan oleh Allah S.W.T.


Jadi kepada yang berkesempatan pergilah sertai aktiviti-aktiviti yang diadakan bagi memperingati hari keputeraan Baginda, banyak kelebihan dan keistimewaan yang akan dikurniakan oleh Allah S.W.T kepada mereka yang dapat mengadakan atau menghadiri majlis Maulidur Rasul. Kita dapat lihat betapa besarnya kelebihan orang yang memuliakan majlis keputeraan Nabi Muhammad S.A.W, kerana bila berniat sahaja hendak mengadakan Maulud Nabi, sudah pun dikira mendapat pahala dan dimuliakan. Sememangnya bernazar untuk melakukan sesuatu yang baik merupakan doa dan dikira amal salih,insyallah~amin


*renung2 kan dan selamat beramal ^^




p/s : salam maulidur rasul~ 

100 blogger diperlukan


Blogwalking


projek yiedpozi :) [link]
projek Blogwalking Widget. Kalau nak trafik masuk blog anda, silalah join. Cara nak join senang je..



Apa yang perlu korang buat ialah

1. Buat satu post yang bertajuk '100 Bloggers Diperlukan'
2. Pasang widget blogwalking di blog korang. Kod boleh diambil di sini. Sila jangan edit kod'nya
3. Submit permalink post di ruangan komen entri yiedpozi [link]



cuti dah habis. KEMBALI KE SEKOLAH

dah bersawang blog nie. lama x update. hue2!
budak2 asasi just cuti CNY jek. 4 hari temasuk weekend. orang lain cuti, sibuk update blog.
aku cuti pergi kenduri jek. haha! mau buncit dok kat umah.

sekarang dah kembali kepada normal.
HAI PUNCAK ALAM!! rindu aku x?? kompem rindu kan?kan2??haha *perasan* :P


comel siot pic neh.

> entry ringkas. study2!! test 2 dah dekat cik kak.

tips lajukan broadband anda! jom try.



1) Click on Start Button.

2) Select Run From Start Menu.

3) Taip gpedit.msc




oh! Bas

banyak siot kes bas excident sekarang nie. malam tadi, sepnajang sepanjang perjalanan balik ke besut, ada 2 excident. lokasi x dapat dikenal pasti. masa tu gelap. yang nampak, first, bas transnational excident dengan kereta. agak teruk jugak la. second, x jauh dari yang first, satu lagi bas. bas RENGIT, terbalik. tapi x ada excident dengan mana-mana kenderaan lain. hmm,agak takut la masa tu. maybe cuaca x elok, jalan licin. just tunggu keluar dalam paper jek.

pasal bas satu lagi,memang aku bengang giler! bas yang aku naik. aku beli tiket turun kat JETEH, harga pon mahal dari biasa. tapi sampai jek dekat bandar MACHANG, driver aka pakcik tu cakap, 'budak2 yang turun kat jerteh, turun kat sini oke!' siot la. budushhh! x bagitau awal2. agak la. kalau bagitau awal2 kan senang nak call ayah datang amek kat situ. dah la jereth dengan machang dalam setengah jam. sabar je la! bas penipu. cishh!

Gabungan Mahasiswa Besut

GABUNGAN MAHASISWA BESUT

Bagi Mahasiswa/wi dari daerah Besut, Terengganu, jom join Gabungan Mahasiswa besut (GMB) [link]. pelbagai aktiviti-aktiviti yang menarik dijalankan.

Antara program yang GMB di dah jalankan , BBQ dan satey free untuk ahli-ahli or mahasiswa besut. tapi rugi la, time dorang buat program ni, aku x cuti :( sob3!
Saya Wan Akmal Afiqah selaku AJK GMB nie , nak ajak rakyat2 besut semua buka minta, buka hati untuk kita bersatu dalam satu GMB! hehe :P


aku yang bernombor 35


Detailed Info
 


Company Overview:
Gabungan Mahasiswa Besut
Mission:
Mengumpulkan Semua Mahasiswa Besut Agar Berada Dalam 1 Kumpulan Iaitu Dalam Gabungan Mahasiswa Besut
Products:
1.Pendidikan 2.Kebajikan 3.Sumber Maklumat 4.Ruangan Bertemu Sesama Kawan








Tersenarai 5 post paling best!

X sangka lak post aku yang sebelum nie pasal insident tertukar orang tu boleh tersenarai dalam top post paling best riezarchry minggu ini. hehe! *muka dah blushimmm abes nie *


peristiwa yang x akan aku lupa sampai bila-bila.. (cam ayat ending karangan sekolah dulu jek.haha)
sampai ke hari ni malu nak lalu kat depan laki tu. woot! ~~ riez cakap tu bakal boyfie aku, oh no! tidak2!! 
bagi yang belum baca,boleh ke [link] ini. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...