: internet cam siput :

waaahhhh! da lame x update blog nie.. jarang2 online skang ni..
bz dengan kelas. normal la tu.. tambah2 lak, internet skarang nie slow giler..
siyes! dah la slalu prob..
kalau nak laju sket, pukul 2 pagi la.. haih, aku nak tidow la time 2..
tapi x taw la klo kat blok aku jek yang slow. huhu :(
2 salah satu sebab malas nak online. ^^ (ayat bajet sket, bz study derr,, haha )
tapi yang best skarang, UiTM dah x block FB. biasanya, after office hours baru boleh bukak FB, tapi skarang,bile2 jek boleh.. hoho. I like! (tapi bkn online gak )
you-tube pon dah x kena block, nak download2 pon boley.. owh!trime kaseh yaaa... tp 2 je ar, slow cam siput ****. :P






0 orang buat nakal:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...