MALU!

watak-watak : mamat A , mamat B , aku :)


al-kisah macam nie, aku kenal la mamat A ni just dekat FB jek. Kiteorang dah jadi 'friend' lama, agak lama la.. tapi lately je baru nak tegor-menegor. hehe.
mamat A ni boleyh tahan la, satu kepala. agak poyo , lawak.. suke panggil aku SOTONG, aku panggil dia GAY! ko GAY.. haha.

mamat A nie seorang pemalu la, janji nak blanjer aku SOTO, tapi sampai ke hari ni x blanjer2 agi. sob3!~
for this new sem, dah nak di jadikan jodoh aku dan mamat A, kiteorang belajar dalam satu kuliah. dari hari selasa sampai jumaat akan nampak mamat A nie. hari isnin x de kuliah, so, x dapat den nak tengok ekau. <ececeh, cakap noghori den>

 mamat A neh pemalu. perasan HOT ke wey. haha. boooo! malu la sangat. aku dah suruh ko tegor aku kan, ko x pernah tegor aku. kalau kat FB ngan skype ,punye la ko ek.. mesra yang amat..
okeyh! dulu kat FB,ko x pernah letak gambar betol ko.. so, aku main agak2 jek ko ni yang mana. wey, x aci. ko kenal aku kan...

story2 kejadian yang agak memalukan ni, heeeee.. kebetulan yang aku agak2 mamat A neh, memang de iras2 ko la mamat A.. (agak sama la wey,siyes nie...) so,aku kenalkan dia sebagai mamat B. hehe. paham x? cuba pahamkan.

 nak di jadikan cherite, mamat B nie penah tegor aku, cam usik gak ar. so, 110% nya aku yakin mamat B nie ko. tiap2 kuliah, kalau ade aku selisih dengan mamat B ni, mesti aku senyum .. konon2 peramah la ni..

kadang2 jumpa mamat B ni time jogging, tapi sombong. iyela,aku ingat dia tu ko kan. so, x pasal2 aku sumpah-sesumpah kat mamat B. cakap sombong la. wat x kenal kawan la..

time cuti mid sem, mamat A ni mintak keropok.. iye2 je aku beli banyak kot keropok. bajet nak bagi kat ko la mamat A. pastu on that day, aku ingat,.. aku mesej ko, tanya nak x keropok, kalau nak,tunggu kat luar dewan.. pastu>>>>>>> aku bagi kat mamat B.. yess! aku x taw mamat B tu bukan ko, ko mamat A..wey.malu seyh!! aku baru taw dua tiga hari ni jek yang mamat B ni bukan mamat A. (er,paham x???paham la )patut la mamat B time tu agak blurr. choii. malu2.. mana aku nak cover muka nie?? waaaaaaaa.... kompem mamat B 2 perasan aku minat kat dia..

patut la,kalau aku ada mesej kat mamat A (macam cite sumthing la) mamat A ni x taw. ada orang cakap mamat B ni pandai giler. so, aku cakap kat mamat A, ko tipu aku. ko budak pandai,tapi ko cakap x. pointer aku tinggi lagi la pada ko. hehe. baru aku perasan semua nie.. hebat laaa. dah lama bayang-bayang mamat B ni membayangi ko mamat A. 


sumpah, aku malu nak jumpa mamat B tu. tolongggg~ (mamat B tu dah pandang semacam kat aku)wooottt!!
:: mamat A >> could u explain to him about this misunderstanding? hukkk.. sampai hari nie aku wat2 x nampak jek mamat B tu.. 
>.<
 x nak pergi kelas, MALUUU!
mamat A, soe taw.. aku baru cam ko yang mana.hehe
ni salah ko mamat A,salah ko..salah ko GAY.. 
(jangan ketawakan aku sudah! jangan story kat orang lain taw.)

13 orang buat nakal:

Rie said...

haha..senyum je bc entry ni

skali salah org daaa~! haha

shahfri shpie said...

kah kah kah kah....lawak tahap gaban ni..haaahah...jodoh mg dgn mamat B kot....a nice opening story for a long journey with mamat B...KAH3

akmal afiqah said...

# rie : haha.. malu giler nie... xtaw nak sorok kat ane dah muke

akmal afiqah said...

#shafrie : haha.. jangan suke wey.. xkan n xakan aku de jodoh dgn mamat B 2.. long journey, dah nak abes sem pon..waaaa

shahfri shpie said...

long journey for the best moment ever..ever in your life...selamat berbahagia..*terlebih sudah!..hahahaha

shahfri shpie said...

long journey for the best moment ever..ever in your life...selamat berbahagia..*terlebih sudah!..hahahaha

akmal afiqah said...

shpie : haha.. x.x.x
ak da anggap mamat B tu x wujud.. wat2 x nmpk.haha

Azuan said...

bagus3..cover malu tue baik3 yea..hahaa

akmal afiqah said...

azuan : haha.. dah abes cover nie..

Rie said...

rie minta izin ambil post ni jd
my 5 top posts minggu ini :)

http://riezarchry.com/home/ajournal/permainanbudakkecil/

akmal afiqah said...

hehe. no 1 kot. :e:

Affan said...

ahaha. malu gak. jalan pakai topeng lah ye

akmal afiqah said...

affan : xleh nak wat pe dah.. huk2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...