Bayi bogel kepala putus masih lagi tersenyum T.T

Isu buang bayi nyata tumbuh kembali. Dahulu ia pernah hangat seketika, kembali senyap tetapi kini semakin menjadi-jadi. Sering meniti dari bibir ke bibir umat manusia dari segenap empat penjuru dunia berkenaan dengan permasalahan isu pembuangan bayi.

Taktala teringat dekat bayi sorang ni. sebak sangat. bayi ni sangat-sangat dan teramat comel. kulit putih melepak, gebu lagi. mata warna gray. Ala-ala anak mat saleh gitu. memang comel la.
Dia asyik senyum je. nanges nak susu pon still senyum. tiap kali lepas hisap susu, baby ni akan sendawa. kuat sangat. bukan tu je, siap boleh kluar angin dekat funggung lagi. ppffftt! x ada sivik betol baby ni.

Setelah agak lama tidak bertanya khabar tentang bayi ni, dia dijumpai dalam keadaan yang amat menyedihkan.

AMARAN : sesiapa yang lemah semangat dinasihati untuk tidak melihat dengan lebih lanjut.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
putus sudah kepala beliau. sobsobsob :'(

tengok ! masih mampu lagi tersenyum. huhu

proses meng OPERATE bayi. 
cek dekat belakang. OK! terlupa censoredkan. MALU la baby ni nanti  >.<)
pusing-pusing kepala biar ketat

cakkkk!! mata asli. bukan pakai contact lens ^..^


ni botol susu dia. warna pink lagi. (ada bunyi2 kalau tekan puting tu)

tadaaaaa. dah siap-siap nak hisap susu. keh3
nampak x gigi dua batang dekat bawah tu. :]


comel sangat. geram nak ada baby sendiri ni. HAHA


p/s : kantoi dah 19 taon still main dengan anak patung. haha. pinjam adik punya. :p

terimakasihsudibaca :)
bersambung di SINI [link]



peluang memenangi ipad2. di SINI.

17 orang buat nakal:

Mrs. Farhan said...

hehehe.ingtkan sndiri punye, =P

puteяi ʓαняα said...

hahaha..ingatkn ape td..

akmal afiqah said...

@Mrs. Farhan xlah. hehe

akmal afiqah said...

@puteяi ʓαняα :p

ArulchelseA said...

mcm btul2 je td..kih kih kih...

Izzul Amir said...

siyes aku terkejut . HAHAHA
salam kenal :)

Bashtiah said...

Scary lah!!! Kalau tengok lama2 confirm i'll get nightmares!

Anis Adila Aris said...

amboi..dah besar pun main anak patung lagi.. comel la dear nie :D

Luqaz™ said...

aku baca ayat kau teringt karangn SPM..haha.. formal btol ayt.. mcm wt esei je.. hehe.. patung nie ke yg kau slalu main kt umh? haha..

anum_taec said...

:D haha

fatin nabillah :) said...

Ingatkan baby betol . HAHA

kokser kokdam said...

aloh la.. oram tuwo pon..

hahahahaha

Famili Ceria said...

ceh..anak patung rupanya...

BeloG MTT said...

Tipah tertipuuu..Semangat jer klik.. =.='

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ha'ah.. betol semangat je kli. then baca punya baca perghh, ank pattung sj. ingatkan baby betuiii..:))

Aku Budak Geografi said...

adoi..terkena lagi..memang trick la ni nk naik kan trafik blog kan2...hehehe..pe2 pun memang terbaik wokk..

ku zuzu said...

perhh seram gilerrr...lmh smngat hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...