si JAKUN dan SNOW

2/12/2011 :: first time merasa snow neh.

salah sorang budak jakun di sini. hikk



haritu bangun awal dari biasa. x tau la nape. every day check ramalan kaji cuaca. tapi biasanya x tepat. sobsobsossss. minggu lepas cakap snow nak turun, tapi x ada pon =.= lepas bangun pagi tu, mandi n siap2. mandi awal dari biasa. heater pon x ON lagi time tu. mandi air sejuk. brrrrrrrrr..

suhu kebiasaan sekarang ni dah negative. 0. 2 3. normal lettewww. then tengok luar tingkap, sunyinyeee. owh, masih gelap lagi. >.<

x lama lepas tu,  'beeep.beeeppp' *bunyi phone* got msg from sis yanie. 'dik,snow dik, snow!'
woahhh. punye excited bunyi msg tu. aku >> intai lagi luar tingkap. mana snow nye. x nampak pon. then, perhati betol2 kat jalan, kat atas kereta. ehhhh, dah memutih la. hikhik. excited.. syukur. :] terus menjerit cakap kat roomate yg dah snow. :D

tapi semalam je ada snow. harini dah cair. ekekek.
dok tepi tingkap sambil tengok salji turun. kekonon ala-ala winter sonata gitu.

ingatkan kami-kami budak Malaysia je yg terjakun sket, rupenye ramai lagi foreigner lain yg sama-sama menjakunkan diri. :p






lets snow keep falling on my head. :D

heeeeee. ^___^

11 orang buat nakal:

NfaridaHamimi said...

waa...bestnya dpt main salji...untung lar belajar kat oversea..kite kat undersea je...hehe

akmal afiqah said...

@NfaridaHamimi alhamdulillah dpt sambung stdy sini :) undersea pon bolee la. hehe

Amirah Adnan said...

u.. bestnye snow u!

Suraya Aris said...

kita cuma dapat rasa salji kat genting je. hehe

mizsnisa said...

bestnyew.....~~ hope masa aku akan sampai one day pegang salji... XD

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

kak fiqah! send the snow for me please:)) hehe.. pakai baju tebal2 tau, nnt sejuk!

akmal afiqah said...

@Amirah Adnan sile jeles banyak2.

akmal afiqah said...

@Suraya Aris alaaa, salji jugak tu. hehe

akmal afiqah said...

@mizsnisa insyaAllah. one day.

akmal afiqah said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION okie dokieeee. nak tambah sirap2 x? hehe.

Eja Razif said...

wahhh bestnye..btw take care..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...