KAWAII GADGET'S CONTEST

hey all my lalink~
terima kasih kat  SITI NIZAM sebab meng'tag' tuan tanah blog ini. hee
ni first time kot join contest2 kat blog ni.. tapi sebab hari ni borink giler
menyahut cabaran cik SITI NIZAM, baca entry die..  best! terharu , sedeyh, *homesick tibe2 datang :P
memang da best!
apa2 pon, aku skadar nak memeriahkan contest yang di buat kawaigadget.
jom usha2 syarat2 n adiah2 utk contest nie : link :

lagu yang aku mau pertaruhkan..
jeng.jeng.jeng *bikin saspen*

opick - rapuh

lagu febret wat masa ni *lagu kat blog ni oke*

hayati k.
detik waktu terus berjalan
berhias gelap dan terang
suka dan duka tangis dan tawa
tergores bagai lukisan

seribu mimpi berjuta sepi
hadir bagai teman sejati
di antara lelahnya jiwa
dalam resah dan air mata
kupersembahkan kepadaMu
yang terindah dalam hidup

meski ku rapuh dalam langkah
kadang tak setia kepadaMu
namun cinta dalam jiwa
hanyalah padaMu

maafkanlah bila hati
tak sempurna mencintaiMu
dalam dadaku harap hanya
diriMu yang bertahta

detik waktu terus berlalu
semua berakhir padaMu
puas sudah ku cari, kebahagiaan di sisi teman2 , ku dapat hanya kelalaian..
ku terus mencari.. dalam meniti hari, penuh kekosongan.
oh! di mana lagi harus ku cari.. membawa sekeping hati yang sarat dengan kerinduan, rindu tiada haluan.
aku keliru sendiri.
sejenak ku tersedar, aku mencari cinta agung, buat jiwaku yang merindukan  hakikat kebenaran, cahaya yang membelah kegelapan..
sayang ku dan cintaku pada Yang Maha Pencipta.
moga Allah sentiasa merahmati ku. :)
-ameen-

lagu ni aku tau dari layan telemovie kat tv3.. tajuk story da lupa. tapi pasal2 yang nenek dia kutip sampah..
sorg nenek sanggup kutip sampah utk bagi makan kat cucu2 dia, n tunaikan kewajipan ke-5 *tunaikan haji*
sedeyh cite ni..tp best.

tagging korang!






8 orang buat nakal:

Amirah Adnan said...

ceytt..dan2 tu jek minat lagu neh..haha..seb baek layan cite sampah tu.. kalo x xtau wujud ke x lagu neh..muahahaha :p

akmal afiqah said...

hahaha..sbb smpah.adeyh.

Mommy Pinky said...

mommy dtg sini..gudluck ye, :)

akmal afiqah said...

tq ^^

anum_taec said...

ma,,sure,ak xreti lorh men tag2 nih..huhu
p,,tenkz bab tag ak ea^^

akmal afiqah said...

orite.

khairolghani said...

terima kasih sebab join contest..good luck..:)

mirahashime said...

nice !
singgah sini jom !
http://www.blogger.com/post-edit.g?blogID=4478133645500539800&postID=804554767173785534

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...