Meleis cam haram.

antara video2 yang pemes kat FB skang nie :D

apa nak jadi la dengan remaja skang nie. terkejut lepas aku tengok video pasal dak laki ni tampar sorang pakcik ni. em,pengemis ke pakcik 2?aku pon x taw. tapi kesian la kat pakcik tu, still terbayang agi cam ner muka pakcik 2 sebab terkejut lepas kena tampar 2. hoiihhh! die 2 bukan budak kecik la. ko kena hormat orang tua ni, die x de wat salah pon kat ko taw. x de otak ke? klo ade letak kat kaki kot! *marah*
pakcik 2 just tidur kat dinding jek, dinding 2 bukan bapak ko yg buat!
cian mak bapak dak2 2, dpt anak cam dorang. jangan last2 dorang wat kat mak bapak sendiri sudah la.. wat malu bangsa jek. haihh *tibe2 emo smacam*
dorang2 ni memang x tahu nilai erti hidup. hidup ni cam roda. Allah tu adil. Allah bagi akal nak fikir. bukan wat perangai cam tu.. love is the greatest hunger in the world. kita sebagai orang yg ade sahsiah tinggi,akan jaga orang tua kita. :)


klo ak jumpa dak2 ni, agak2 nak bagi lempang gak jek.. memang x de rasa malu la diorang ni..

yang ni lak satu agi,cam sial jek dua orang ni..meleis skang neh.yg kat ats 2 kurang ajar,xde otak..yg kat bwh ni lak dok comolot... :S
hoiii,ni Malaysia oke! bukan NY.. cam haram jek.. dan2 jek beromantika  kat tepi jalan. yang orang tengok 2 lak wat2 x taw jek.. *agak2 join stim skali kot.haha* (bongok jek :P )
area pavilion..romantik ke dorang neh?
melayu skang, westerner wannabe da. smua da boley,
ko nak pakai pe pon,pakai la. tapi jangan la wat benda2 camnih.. memalukan.
yang si pempuan ni lak,dah laki 2 nak bagi klcc,amek la.hahaha.
tp x boleh nak salahkan sapa2, LU PIKIR LA SENDIRI!!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...