CONTEST HADIAH BEST by JALAL



ni hao!! 你好!
dengan semangatnye harini nak join contest from JALAL si Lorong kanan [link].
oke, first contest yang join setakat di Beijing ni.


cara-cara-cara
1.macam biasalah, buat satu entry yang paling creative bertajuk "CONTEST HADIAH BEST by JALAL"
2.letak BANNER CONTEST tu. yang kat atas tu. yang paling lawa pernah aku buat tu kat dalam entry tersebut. pastu link kan banner tu ke entry ni ye..
3.letak la satu gambar korang beserta satu gambar contoh hadiah yang korang harapkan dari aku.
4.cerita serba sedikit kenapa hadiah itu yang korang pilih. why,why,why?
5.tag 2 orang je kawan-kawan and ajak diorang join skali.. the more the merrier kan?
6.dah siap?? tinggalkan url anda di comment :)
7.doa, tawakkal, semayang jangan tinggal..


malu-malu nak mintak hadiah nie. hiksss =p
hadiah yang aku nak mintak dari JALAL yg HENSEM ni barang-barang yang x de jual kat Malaysia ataupun Beijing.

1-
dapat baju ni boleh la kekonon dah pergi sana. hehe
atau
2)
anak beranak ni. ape nama ek. babushka doll kot. hehe
atau
3) keychain dari Russia. kat Beijing pon x de jual ni. ekeke

atau 
kesemua di atas. muehehe :D

tag :
1. akmal
2. nurul

2 orang buat nakal:

J. Hass said...

thanks sebab join contest saya yang tak seberapa ni.. rajin2 lah singgah LORONG KANAN ye.. all the best

akmal afiqah said...

wokeyh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...