purse kesayangan hilang :(

Alhamdulillah syukur masih bernafas lagi hari ni :)
nak dipendekkan cerita, purse kesayangan dah hilang kat bumi Beijing ni. :(
punca hilang x dapat dikenal pasti. ada orang berkenan then curi ke, jatuh dalam texi ke. hanya Allah yang tahu ._. 
bersyukur jugak sebab awal-awal dah keluarkan ic, kad bank Malaysia. buat peringatan camni sebab kawan pernah hilang purse kena curi. ic, semua kad bank ada dalam tu. so, satu hal lak nak balik malaysia nak buat yang baru kan. cuma yang hilang dalam purse tu, kad bank china punya. 2 pulak tu. huhu. kad student UiTM :( dah x de dah kad UiTM :( :( :( kad insuran kesihatan, kad watsons, kad subway. em apa lagi eh. haa, duit dalam RMB150+ jugak. :( and yes gambar banyak dalam tu. habes la klo jatuh kat orang cina. kang x pasal2 orang cina jatuh hati kat aku. hikhikhik
tapi sekarang dah setlle dah semua. dah buat kad bank baru ^^.

peringatan untuk diri sendiri and orang lain. lepas ni jaga purse baik-baik. \^.^/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...