wishlist 2012-done

:)
diri ini tersenyum senyum kambeng sorang diri bila wishlist tertunai. \^^/ angkat tangan ke atas sambil lambai lambai. angan angan mat jening je selama ni nak memiliki sendiri benda tersebut. tapi tapi sekarang sudah tertunai semua tu. *pengsan*.
berbekalkan duit tahan lapar selama ni, ok ni tipu >.< hihi.  berbekalkan duit elaun sem lepas, daku pon melaburkan duit duit itu untuk beli ini. 
-
-
-
-
-
-
-
-
-

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Nikon D5100

duit terbang melayang jauh kat taukey kedai tu sebanyak 4800yuan. tapi x pernah sesekali terdetik di hati rasa menyesal walau sebesar kuman. kehkeh :]

eh eh. bukan tu je. ada satu lagi wishlist la konon. x de la wishlist sangat benda ni. tapi da lama berkenan. tambah lak memang benda ni x de lagi. yang lama dah nazak, so kena ganti yang baru.
jam tangan swatch. ^^ *oh duit duit melayang lagi* 

Swatch 2012 “New Gent Lacquered” Collection

wishlist 2012 lagi?? nak berubah ke arah yang lebih baik :) jia you jia you!


4 orang buat nakal:

NfaridaHamimi said...

wahhh....kalau 4800yuan bape ringgit duit malaysia?

akmal afiqah said...

@NfaridaHamimi RM2400 :)

ziey said...

best \..dapat camera tuuuuuuuuuuuuuuuu!!nnti snap gambar byk2 ek..pastu update kat blog ni. sy suka follow..;)

akmal afiqah said...

@ziey best sgt ^^ oke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...