al-kisah cikgu HOT

Assalamualaikum w.b.t. salam 1Malaysia.  mungkin ramai yang kenal dengan cikgu hot itu kan. X perlu aku nak mention nama kat sini. Siapa x kenal kan. Bintang you-tube yg pemes dengan miming nya. Sejujurnya , first impression aku dekat cikgu ni, errr.betol ke tidak? X malu ke dia buat aksi yang agak-agak memalukan diri sendiri tu. Tapi agak lucu. Boleh buat aku tergelak. HAHA. LOL!  2nd impression, HEBAT la cikgu ni. Memang aku agak respect la dengan dia.  Berkeyakinan. X malu nak berhadapan dengan orang ramai. X control. Boleh jadi contoh kat orang lain supaya jadi lebih berani. Yes, aku ambil itu sebagai contoh. Chewah! :P . pernah minat kejap. Tapi x sampai kipas susah mati.


Sekarang dah x main la dekat you-tube,  Dah kuar  tv. Radio. Banyak jugak la kot cikgu dapat jemputan. Jadi artis jemputan. Pergh! Omg. Omg. Nak sign peliss. Paling latest, dah dapat ofer berlakon. Owh. Hebat lah anda cikgu. Maybe raya ni telemovie tu disiarkan kat astro prima. Memang retiss habes la. Makin glamour. Makin kaya. Makin hebat. Rezeki masing2 .

Bila dah glemer , memang akan wajib ada haters kan. Normal la tu kat mana-mana. Ada je orang yang x puas hati. Jelez dengan kejayaan orang lain. Dah nama rezeki dia. Mana la tau, esok2  rezeki kita pulak kan.


Dah habis bab puji. Hehe. Aku bukan nak kutuk. Sapa la aku nak kutuk2 orang kan. Aku sendiri x perfect, ni pulak nak kutuk orang. *mata ke atas*. 
Salah satu aku respect cikgu ni DULU, pemakaian dia agak sopan. Pakai tudung. Sejuk mata tengok. Tudung pulak labuh je ke depan. Tapi lama2 dalam video miming beliau, tudung entah ke mana. Makin kaya, makin x ada duit kan. Ye idak? -..-  sampaikan buat DP *default picture dekat FB* gambar free hair beliau. Itu memang hak dia nak buat apa. Siap warning lagi, sapa yang komen pasal gambar tersebut, akan di block. 


Kadang2 aku juga seorang stalker. Silent reader. Haha. ^..^
Time beliau berlakon itu, lupa apa ntah watak yang dia bawak. Tudung memang dah x ada , tapi diganti dengan rambut palsu. -.- setakat aku tahu, rambut palsu haram kan pakai? Kalau salah tolong betulkan ye.


Sory cikgu, aku dah x minat kat cikgu. Cikgu tu mesti x heran setakat aku x minat dia kan. Nanti ada la fan dia datang serang aku jap lagi.

Ada pepatah mengatakan. Semakin tinggi pangkat suami, semakin tinggi jambul di kepala bini. :P *pepatah x de kaitan dengan entry*

Terimakasihsudibaca.

0 orang buat nakal:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...