JOM jadi captain di Facebook

ay ay captain!
captain spongebob

 nak jadi captain macam dalam cite spongebob nie?
xtau nama ape.
ataupun macam CAPTAIN JACK SPARROW yang hensem ni. *hensem ke? HIHI*
alalalaaa.. tomei nyee. *wink2*
ni pulak captain AKMAL AFIQAH.keh3!  >.<

ok dah. jangan layan kat atas tu. 

follow step dalam pic kat bawah ni sudah. senang je. guna jari pon boleh!

1. scroll FB anda dekat paling bawah. lepas tu jumpa benda ni.


2. klik di english (us) *bagi anda yang menggunakan bahasa ni* , kuar la benda ni.


3. klik lagi dekat ENGLISH. akan kuar anak-anak tiri dia tu. then, klik la dekat English (pirate)


4. SELAMAT  MENJADI CAPTAIN. arrrrr!!


bahasa English pirate ni agak pelik sket. memang x paham sepatah pon kecuali arrrrr! (like).

selamat mencuba. terima kasih sudi baca. dah juling ke belom? hihi :D






p/s : nak jumpa lady gaga? klik sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...