duck face comel ke (?)

salam uols! \^.^/

harini mood ceria macam tengah makan buah epal nak buat entry. puasa yaa. hehe.
nak cite pasal duck face ni. mesti ramai tau kan duck face tu apa. kalau translate kan, muka itik?pfft~
so, itik ni lawa x? comel kan itik. hihi.

bagi yang belom tau, duck face ni yang biasanya girl-girl snap pic then buat mulut muncong2. tu la duck face. hihi
pernah terbaca sebelom ni kat FB, ciri-ciri perempuan lelaki menyampah .
  'Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok.'.  
haha. agak la kan. jarang-jarang buat x apa la, tapi kalau nak buat tu jangan terover sangat. muncong siket2 sudaaa. :D

tapi..
aku pon suka jugak buat duck face ni. haha. rasa macam gediks je. kadang-kadang gediks itu perlu. ye dop? >.< gediks cara sopan tambah ayu. ^_^

hahhh. amek nih. x suka tutop mata =.='

no komen.

11 orang buat nakal:

nurzakiahothman said...

nice blog..suke polka dots.sweet mcm owner dye..hehe.

dah follow,sudilah follow back.

mynameisnurzakiah.blogspot.com

akmal afiqah said...

@nurzakiahothman thanks dear ^^

aneep said...

HAHA~~!! nak buat duck face jugak lah (")> HAHA

akmal afiqah said...

@aneep buat la. haha

sofeafaudzi.photography said...

hihihi. duck face? kurangkan muncung lerr.

akmal afiqah said...

@sofeafaudzi.photography ha'ah. muncong2

Luqaz™ said...

dp fb aku tu duck face ke? xkan? hehe

akmal afiqah said...

@Luqaz™ x. haha.e ape dp ko tu

aHmaD haRieZ FuzeIN said...

orank ganu kiter ni itik jugak.haha!

akmal afiqah said...

@aHmaD haRieZ FuzeIN donald duck ke ape. haha

Anonymous said...

ADA BURGER KAT SABAH KALAU KORANG RASA PASTI NAK LAGI...2 JENIS BURGER IAITU BURGER SEAFOOD (KETAM/UDANG) DAN BURGER DAGING RUSA....SOSNYA DICAMPUR MADU DAN ANGGUR + CHES....KALAU BERKUNJUNG KE SABAH SILALAH DATANG KE KEDAI BURGER MAHIRUN TERLETAK DI DAERAH SEMPORNA....
SELAMAT MENCUBA


YANG BENAR PENGURUS
MAHIDUN JAPLI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...