pre-departure yg ohsemmmm


salam :)
minggu lepas 24/8-25/8, aku ade taklimat pra-penerbangan kat KWSP kajang..
pergi sana dengar taklimat jek. dengar tu memang kusyuk la. angguk2 terangguk jek. haha. biasala, puasa kan. :p

malas nak taip banyak-banyak. jari penat. :D
asrama KWSP kajang dah macam hotel. 
3 orang satu bilik. nasib check in awal. kalau x, kena tido kat bawah. haha

ignore makcik dalam tv tu
hikhik. kau ade? :P
view dari bilik
dalam dewan.
dapat beg FREE lagi. hehe
dapat buku panduan ni :)
buku doa
buku catatan.
ni elaun untuk satu sem. dapat dalam bentuk cek travell. dalm USD. hilang yg ni habes la. huhu
dapat sijil. hehe
kami bakal pendidik anak bangsa. chewah :D
dapat lounge suit. blezzer TERKETAT sket. so, kena bagi kat tukang jahit balik. haha
yg dok pakai tu yg sendiri punye.

dah boring berjalan, rasa nak terbang je pasni. terbang ke mana? ada la. haha :D

8 orang buat nakal:

Luqaz™ said...

bg aku skeping cek blh?sbgai duit raya..hehe

akmal afiqah said...

@Luqaz™ banyak cantekk. haha

SMF said...

wah, sgt xaci nih.. zmn ktaorg dlu xse'grand' ni pun.. haha.. bes gla korang..
BTW, trus kn bt blog cmni, nnt bila cita pengalaman di China mst rmai yg nk bca.. :)

akmal afiqah said...

@SMF jgn jelez senior. hihi. :p

shahfri shpie said...

untunglah dapat terbang ....lalalala

anum_ZEA said...

syoknye :D
fly kema fly .. ekeke

rtyqa wsabri said...

syg2..gud lark tunang..nnti dh jd ckgu..aja anak ak taw...hhe

sarah hanafiah said...

wah seronok tu nak g negara org ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...