JOM hack FB rakan anda!


hack-hack ni dah jadi satu trend kan sekarang ni.  lepas FB page HOT FM kena hack, OH MEDIA FM pulak kena hack. HAHA. *** tumpang simpati =.=' *** 
lepas kena hack, lebih kerap aku melawat page-page itu. kalau x , tunggu ada dekat home je la baru nak tengok. hehe.
bangga kot dengan diorang2 hackers ni yang berjaya menge'hack' page2 tersebut. HEHE. anda hebat! tepuk siket.. ^^
nak hack fb orang lain terutama rakan anda senang je.
1. cuba pinjam lappy rakan anda semasa rakan anda sedang online atau selepas online. jika rakan anda tidak log out , apa lagi. hack je la. biasanya , kalau ada status pelik-pelik, memang kena hack la tu. keh3

2. semasa rakan anda ingin login fb , cepat2 pergi duduk kat tepi dia sambil jeling-jeling passwordnya.

3. jika anda pandai memukau orang , bolehla cuba memukau rakan anda untuk mengetahui password rakan anda. jika x pandai, boleh la belajar cara nak pukau tu. jangan tanya saya di mana nak belajar. - -

4. paksalah rakan anda untuk memberitahu password nya. paksalah dengan menggunakan kekerasan supaya rakan anda terus memberitahu anda tanpa memikirkan banyak kali. 

5. cara paling senang , tanya macam biasa. ' password fb ko apa ek?' rakan anda sememangnya seorang yang henaat hebat jika terus memberikan kepada anda.


hehe. selamat beramal dan mecuba. ok.good luck geng


terimakasihsudibaca.

8 orang buat nakal:

Qebal said...

adoi..~~ingtkn phishing..rupenye jeling2..

Luqaz said...

tips yg sgt menarik..blh la aku try kt kau eh? hehe :P

aLong baik said...

erk..nmpak nye mcm x akan dpt je

anum_taec said...

tips yg sgt bgos..
thumbs up..haha

Izzuddin Fauzi said...

HAi! Enchik Nine sedang review blog anda! Nantikan ia di myetech9.com :D

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Assalamualaikum Tuan Blog,

Jamal datang BW dari FB Group "TIPS & TUTORIAL FOR BLOGGER"

www.jamaluddin.net

nohoho =) said...

hack camni konfem kantoi..hihi...

VIDEO HAMSTER

Raub Dulu Dan Kini said...

saya kerja cc..sini pakai handy cafe..tak sempat orang nak logout masa dah habis..jadi bleh kata hari2 nak hack fb orang boleh..tapi saya pekerja yang jujur...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...