semoga anak aku cepat sembuh

assalamualaikum wbt. salam sejahtera. lama siot x update blog. BZ. siyes bz. kalah Dato' Najib. ok, sy tipu di situ. Bz sebab memBZkan diri sebagai seorang penganggur merangkap suri rumah sepenuh masa. semua tu akan di update di entry seterusnya. HEHE. agak2 ada orang baca ke? =.=!

budak mana tu? adik kau ke? x. x. x. bukan! anak aku. WHAT? ko dah ada anak ke AKMAL AFIQAH? anak angkat ok. angkat. hehe. anak kepada kawan aku. kawan aku tu sama umor je dengan aku. sweet 19 pada 2011. sweet la sangat. ye la, sebelum mencecah angka 20. omg -.-

kawan aku bersalin pada 23 Ogos 2010 atau dengan erti kata lain, anak dia lahir. lahirlah seorang baby yang sememangnya comel MUHAMMAD DANIAL FARIS. mak budak ni (kawan aku) panggil baby tu Danial. aku je yang gatal2 nak panggil Faris. haha. suka hati aku la kan. anak angkat aku. sekarang dah besar anak aku tu. hihi. mengaku anak. adik sendiri x terlayan, berangan nak ada anak. saya x nak kawen buat masa terdekat ni. saya muda lagi :D
yang sadis nya, anak aku tu dipelihara oleh keluarga angkat yang lain. hmm, area dah lupa. x silap Kajang kot. kawan aku sempat together-gether dengan anaknya dalam seminggu jek. lagi kesedihan di situ. sekarang ni, kawan aku hanya mampu bertanya khabar anaknya melalui call or mms. femly sana rajin juga la hantar2 pic anak dia. keje aku lak, jadi stalker FB femly tu. bahagian godek-godek gambo. bhahaha. jadi stalker jarang-jarang.

Faris sekarang demam panas. menurut kawan aku cakap, anak dia masuk hospital sebab demam panas. tiap2 bulan demam. doktor cakap anak dia imune rendah. sebab x susu badan dari kecik. semoga Muhammad Danial Faris cepat semboh.

p/s: nak minta pendapat, kawan aku cakap, dia nak tuntut anak dia balik dari keluarga angkat tu, agak2 dapat x? dia ada tanya aku, ada kawan ngan Lawyer x? err,xde~ bakal lawyer ada.

sekian.

comel. pergh. *macam mak angkat dia kan? haha*




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...