Special Offer For Photoshoot Wedding.



halooo semua. I ada berita gumbira untuk sesiapa yang nak berkahwin tapi masih belum dapat cari lagi photographer untuk majlis bersejarah u guys. Sebenarnya, member ada buat bisness untuk photoshoot package. Pelbagai package dan photoshoot yang u boleh pilih. Daripada photoshoot potrait, couples, community, family sehinggalah ke photoshoot wedding mereka tawarkan. ataupun kat sape2 yang rasa nak jadi model pon bolehh..


Tujuan hari ni adalah untuk perkenalkan wedding package, so maklumat adalah seperti dibawah :

silelah pilih nak package mane

Untuk tengok hasil kerja dan pelbagai lagi daripada photographer ini, boleh tekan SINI. 

jomlah like and terjah page RAHSIA PHOTOGRAPHY nie.
https://www.facebook.com/rahsiaphotography
berminat lagi?
Rahsia Photography
Untuk contact pulak, boleh tengok pamplete kat atas semua dah lengkap.
Walaupun  masih baru lagi dalam arena bisness photography ni, tapi dorang RAHSIA PHOTOGRAPHY janji akan sentiasa berikan yang terbaik untuk customer dieorang.
hubungilah abang2 hensem tu yang akan ambil gambar korang. peaceout! ._.

2 orang buat nakal:

Atiqah Wadiah said...

x der calon lg nk kawen..cmner?hehehe..tp x per..kita book awal2 dulu ^^

akmal afiqah said...

@Atiqah Wadiah hehe. oke. sila booking ye :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...