sambungan helo beijing :]

sambungan dari [link]

sampai kat sini, disambut oleh senior-senior. terima kasih lah sbb ada yg tolong angkat beg. baik je dorang :)

pagi tu cuaca agak sejuk. huhu. 
then, naik bas pergi university aku. Beijing Language and Culture University. x leh nak agak jaoh ke x uni dengan airport sebab naik bas je terus lentok. haha. penat lah..
sampai hostel, bangunan 17, dapat kunci untuk bilik. 
tu kunci, yang bulat tu
view dari tingkap bilik
ni la pintu. noob sket x penah jumpe kunci pintu camni. haha.
pintu ni setiap kali bukak ade bunyi. tetetetttetetttt. lebih kurang camtu la kot.
dapat baju ni. yg penting FREE :p
bilik sangat best. 2 orang je satu bilik dan dilengkapi dengan TV, peti, aircond, bilik air, meja study. macam bilik UiTM Puncak alam la. tapi sini lagi best. ekeke

tu pintu bilik air, pintu bilik
itu tv dan peti. chanel sangat banyak, tapi semua cite cina.
tingkap. atas tu bleh lepak2. temenung ke ape ke.
aktiviti hari pertama, pergi makan ramai2, buat buku bank, beli internet.
malam lak, senior bawak jalan2 area uni, pergi beli barang sket. sket je. hehe

ni dia. lupa dah nama pe kedai ni. hehe
beli simcard sini. no pon masih belom mampu hafal lagi. huhu

helooooo. tu dia pakwe baru saya. haha

lain kali story lagi. 
terimakasehsudibaca :D









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...