day 4..

ni hao :)
weekend cmni baru ada masa nak berjalan-jalan cari barang. ekeke
dalam pkl 11 pagi, kiteorang berkumpul. akak senior bawakkan. naik bas no 307, pergi shopping!!
xde la jaoh mana pon dgn BLCU, dekat je. tambang bas 1yuan je. hehe
shopping mall yg ada kat sini
x pegi pon sini. pegi sblh dia.
harini shopping kat carrefour cari barang dapur. x leh blah, dah rasa macam suri rumah. beli iron, periuk nasi, kuali. konon nak masak-masak oke.





sangat excited jumpa bendera Malaysia :)

sardin pon ada. hehe
habes round, balik U lak. smayang2. rehat jap. time to makan makan makan. wajib :p
mula-mula nak makan kat area U je, tp tersasul pergi shoping mall. haha. sangat dekat mall tu dengan U. ni mall yg lain lak. bukan yg pergi pagi tadi. kalau jalan dalam 10minit je. hikhik. best best best :D

restoran halal yg ada kat mall ni.
 




Alhamdullilah. kenyang :)
balik bilik. tido :p
esok nak beli basikal lak. ekeke
-end-

2 orang buat nakal:

Amirah Adnan said...

peh.. u ni.. sakan shopping.. auwww.. haha.. nek beskal beh woh.. ala2 feeling romentik mcm cite full house.. weeeeewit!;p

akmal afiqah said...

@Amirah Adnan xde partner nk romentik2 ni. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...