H4 in memory

teka mana satu letcurer?? ^^'


skang ni fiqah dengan rasminya dah lucut gelaran sebagai student UiTM.. dan sekarang ni menjadi penganggur terhormat di Besut. hehe. Fiqah dah abes asasi. 6bulan cuti nak tunggu masuk degree.. lama siot.


last paper final exam aritu hari kames 17/03/2011.. paper physics.. em,em,em.. no komen la physics nie. dah2, malas nak fikir,benda dah lepas.




18/03/2011 - group fiqah, group H4 PI080 buat la mini 'dinner' dekat Pendeta Cafe.. ni sebagai farewell party untuk kiteorang la. maybe last untuk kiteorang berkumpul cam tu. menu untuk malam tu bbq ayam, ice-cream, nasi goreng, air.. letcurer jemputan 2 orang jek. tutor physics ngan chemy. En.Megat dan Miss.Lini. :D
dieorang memang sporting la.. umor kiteorang ngan dieorang xde la jauh sangat beza. sir Megat baru 25 taon.. dah macam abang pon. 

kenangan yang dibina bersama korang H4, ukwah yang terjalin memang x kan and xakan ada ganti nye. sayang korang ketat2.. macam2 ragam yang ada. semua ni akan sentiasa tersemat di hati. 


lagi gambar sekitar dinner H4.



with miss Lini..
lots of word to descripe each of u. u all means too much for me. thanks coz being my friends in asasi. 
bersama Datin Atiqah.. thanks a lot coz byk ajar aku espclly bio. huhu. sepanjang stdy week, aku lepak dengan Tiqah jek.study sama2. dari pagi sampai al petang..
hehe. ni SIR MEGAT. tutor physics.. 

dengan TEH yg cumell sgt!

with Syifa'.. 'kembar' aku.haha. pergi kelas, balik kelas. dalam kelas.. mesti dengan dia. :)


ifah- one of my bestie.. satu kepala.yeah!

ni geng2 lab report. time lab jek,mesti dengan dieorang.. irah,xde dalam pic.

artis di kelilingi peminat.haha!>.<

4 orang buat nakal:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...