YUNA dah berubah style. agak2 ade yg tiru x?

do you know Maria Elena , Hana Tajima , Yuna. dorang2 ni la yang paling bawak pengaruh dalam dunia pemakaian shawl. best layan video dorang. sekarang nie pon dah berlambak tutorial nak pakai shawl kat you tube. just search jek. paling suka yang Hana Tajima punye ^^ .

dah lari dari tajuk entry >.<
pasal Yuna lak, style tudung dia sekarang agak so so la.. no komen. agaknya nak lain dari yang lain kot. btw, suka style Yuna yang dulu. simple. just nice :)


yuna yang baru

lama punyer
gambar2 tu ehsan pak cik google yang sememangnya bagi khidmat yag TERbaik! :D

15 orang buat nakal:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

kalau yg obses mesti ade yg tiru..huhuhu~

misz fae said...

suke style dye yg dulu..
sempoi tapi cun! ;)

akmal afiqah said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid just wait n c ade x trend tdg mcm tu..hehe

akmal afiqah said...

@misz fae betol,lagi remaja kot.

Nur Misnan said...

hai.. the new one look elegance
sesuai utk hi tea dan dinner
tetapi haruslah lehernya tutup.
lama style look just nice...

akmal afiqah said...

@Nur Misnan hm. yup. betol.

Enchaoz said...

suke yg lame.. yg br cam kureng cikit.. huhu

akmal afiqah said...

@Enchaoz dets right!

Tiara Fazlin said...

i jumpa sedara yuna, sebijik gila style tudung dierang..hee

http://tiarafazlin.blogspot.com/2011/06/macam-familiar-je-dia-ni.html

announ said...

yg tu bkn tudung.. kain balut kepala...

announ said...

tu bkn tudung... kain balut kepala

akmal afiqah said...

@Tiara Fazlin dah nama anak beranak kan..huhu

akmal afiqah said...

@announ hihi.ape pon x boley.

Tiara Fazlin said...

no i mean, i ada compare dierang kat link ni..http://tiarafazlin.blogspot.com/2011/06/macam-familiar-je-dia-ni.html

sejibik gile! =)

Lia Lomi said...

fesyen dia yang sekarang tak tahu dah nak cakap apa. dulu lagi ok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...