apabila LAPPY di depan mata, HP entah ke mana.

Assalamualaikum, salam sejahtera di petang jumaat ni. kepada readers yang comel2 tu. (dah blushing la tu.hihi) , dah makan belum?

aku rasa bukan aku sorang je ada masalah ni. ramai juga la kot. betol. kalau dah aku dok depan lappy ni, hp memang dah x layan. haha. kecian hp aku. dah nasib bermadu kasih dengan lappy ni. sabor je la. 

kalau ada orang call or sms aku time aku tengah online, tunggu aku abes online baru aku tengk hp. itu pun kalau tengok la. ok la tu kan aku tengok. kadang-kadang aku dengar orang call, tapi buat-buat x dengar. kejam kau. haha.
dah ramai member marah. dorang cakap, ' ko ni susah sangat nak reply mesej. sayang sangat la kat kredit tu. pakai hp sangat, mesej x moo balas.'  tettt! berdesing telinga. tapi ada aku kesah? HAHA. aku biasanya akan terus balas mesej kalau dorang nak tanya something ke. or ajak keluar.
 contoh , ' BEB! kuar jom petang nie' " wey, nak tanya sikit. camne nak.  bla bla bla.... '  yang ni memang aku akan teurs  terus balas la mesej tu. benda penting. kalau macam ni lak ' salam, wat pe tu?' ' hai, lama x dengar khabar. sihat?' ' fiqah!' hehe. yang ni tunggu je la terbukak hati aku nak balas. paling kurang beberapa jam lepas hantar mesej. ataupun keesokkan hari. kejam lagi kau ni. kesian kat member. pastu mulala cakap rindu member. keh3!

sory, penyakit ni x boleh nak diubati buat masa ni. kalau nak aku terus reply mesej, buat-buat la mesej tu berbunyi emegency macam ada orang nak beranak ke, nak bagi duit kat aku ke. hehe.

sekian. terima kasih bagi yang baca. merapu di petang jumaat.
ignore barang-barang berselerak tu. time final exam x silap. hehe. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...