: hepy bufday! :

1/1/2011

2 orang yang penting dalam hidup aku lahir pada tarikh yang sama, tapi lain2 tahun laa. hehe

1st :: my daddy :)

happy bufday 2 my lovely daddy WAN AHMAD HASBI B. WAN JUSOH.. sory abuya (panggilan untuk my dad) , kakak (panggilan manja aku ^^ ) x sempat nak post semalam.. broadband slow ar -.- 
hari ni pon oke kan?? hepy belated bufday! semoga abuya menjadi ayah yang terbaik untuk family.
terima kasih sebab layan kerenah kakak yang agak nakal nie.haha (pengakuan berani mati).
sayang abuya! muaahhhhh!
semoga abuya berjaya dalam kerjaya.
semoga panjang umur
semoga muda selalu
semoga di murahkan rezeki.
semoga selamat semuanya... 

Ya Allah… Hindarkan ayahku daripada segala kepayahan yang merungsingkan, pemikiran yang membingungkan dan pengalaman yang menyedihkan di sepanjang tahun² yang akan datang ini. Kurniakan kepadanya keselamatan dalam pemeliharaan-Mu yang dapat melindungnya dari sebarang kejahatan, keburukan dan kerunsingan.Ya Allah, panjangkan umurnya dalam keimanan, sihatkan tubuh badannya dengan kecemerlangan akal juga berikan dia kesenangan harta benda yang penuh keberkatan.Ya Allah, ampunkanlah segala kesalahannya, dan terimalah segala kebaikannya dan Rahmatilah kehidupannya dunia dan akhirat.
Amin Yarabbil-alamin.

 2nd :: MUHD FARIHAN

farihan @ han @ he @ ayan @ adik (er,jgn marah.haha).
salah sorang dari my bestie. wahhhh! tahniah la da masuk umo 18..hik3! welcome 2 18 world! aku da ready nak masuk umur 19 ni.. dia lahir 1/1/1993.. paling muda la kalau dalam kelas dulu.. kiteorang satu kelas time skolah rendah. SK AMER. oke2! boley refer entry nie pasal dia. [link]
time aku call nak wish bufday 2, dia kat langkawi.. wah3 kamooo.. bestt eh makan angin.. mentang2 elaun matrik dah masyukkk.. jimat2 yek! dah lama x lepak sama2 kan. last jumpa pon time raya pose aritu.. nanti dah abes matrik, mai deraks kat besut ok.. kau datang, aku blanjer.. tarahal laa.~
> semoga berjaya. 4flat. INSYAALLAH.
> semoga dapat tunai impian nak masuk UTP for degree.. chaiyokkk2!
> nanti dah de awex, jangan lupa kenalkan.. eh,WAJIB kenalkan k.. haha
> sory for da all mistakes that i've done :)
> jangan lupa memory2 lama :D
> jangan main panas , even u aktif sukan. x pasal2 'puteh'..hik3

2 orang buat nakal:

zOeY zAu YaH said...

eppy bsday to your dad hihi..
hai im your new follower.
zoeyzauyah.blogspot.com

akmal afiqah said...

hihi.orite~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...