: OH! Mark Zuckerberg :

kat sapa2 yang still x kenal lagi dengan Mark Zuckerberg ni boleh la korek2 siket pasal mamat sorang ni. [link] famous kot sekarang nie.. pandai guna FB , tapi x taw sapa pengasas, pe barang. haha! mamat nie la yang dok buat benda alah 2.. kalau FB xde, maybe sampai sekarang aku still dok main FS (friendster). hihi! ^^
tapi acc untuk FS da deactive, myspace pon. x larat nak layan banyak2 sosial network neh. blog pon kadang2 je kot update. -.-! first2 blogging memang ar semangat lebih, aura banyak time 2. (pe kaitan neh. adeh!)

mesti dah ramai yang taw pasal FB nak 'mati' .[link] kalau betul la pe yang Incik Mark ni bgtaw, kot2 ramai yg b'blogging. kot je la.. traffic cepat naik la pasnie. owh! pastu banyak la dengar ayat, 'blogwalking (bw) here!visit me too..' , 'dah follow awk,follow balik saya taw', 'follow me back!' ayat2 ni bersepah2 kat shoutmix 2. cuak kot. xde modal lain ke? kalau x promote diri,mesti nak promote barang2..huuuu. tau sangat la, yang dok BW 2 bukan baca sangat kan entry2 kat blog, saja nak tinggal jejak nak suruh jenguk dorang balik. T.T (emo x pasal2.haihhhh)

balik kat crite asal.haha. xpasal2 aku merapu pelik2. lama x tulis panjang2 neh..  pasal FB lak, memang dah lama wujud pasal NEW PROFILE kat FB 2. kalau sebelom ni, sapa2 yang nak wat new style 2 je kan yang akan guna profile style baru 2. dari dulu memang aku x SUKA kat profile baru tuhh.. x lawa kot.. x kemas, b'selerak jek.dets why aku mantain kan profile lama 2.
 chesss!tiba2 jek bukak Fb arini, dapat profile baru! waaaa~ nak yang lama punya! abang MARK ZUCKERBERG, sampai ati u kan. hukkk :(

ayat2 romeo encik MARK ni : 'Facebook is mine and if you hate the new profile, get lost or go to myspace/friendster '

x boleh blah betol la ayat,rasa nak cubit2 jek.. x jadi la nak ngorat u.. ngehs3!

tapi yang special pasal new profile nie, kita boleh design Fb ikut pic profile kita.. mesti dah ramai yang taw pasal ni kan.. 
ni percubaan pertama aku buat. heee

18/1/2011

p/s : kalau ada sape2 yang x taw lagi nak buat profile camni,sila bertanye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...