MENANG HEADER!

Tahniah-tahniah untuk diri sendiri sebab dah menang contest Shafri Shpie nie. [link] x sangka lak aku boleh menang. main hentam jek jawab tu, x taw lak betol. haha. *perasan

join teka-teki Shpie nie senang jek, just jawab soalan yang dia tanya..

1) pada umur berapakah aku pertama kali naik bas..?
2) pada umur berapakah aku pertama kali naik bas sorang-sorang..?

hanya jawab 2 soalan nie, kalau jawapan di terima, dapat header free.
jawapan aku lak..


dan semestinya, jawapan aku tepat. haha. agak logik pe jawapan yang ke-2 tu. ^^
 pemenang contest Shpie ni diumum kat blog dia. [link] nasib aku rajin blogwalking, kalau x, memang x tahu..

aku dapat header macam ni.

lawa x? sila puji? (lawa kot orang dalam tu.haha)

tapi nak suruh si Shpie nie edit2 siket lagi. x pe kan? kan2?? haha.

*btw, baru semalam naik bas sama-sama dengan si Shpie nie, err,kebetulan jek. dok dalam bas, teringat kat teka-teki dia. hihi *



11 orang buat nakal:

Shaofie said...

cantik header!

akmal afiqah said...

tlg jawab wakil tuan dia.. time kaseh.. :)

kay yea said...

waa...ijau oh!~

shahfri shpie said...

hohoho....nanti aku edit balik..bgthu lah nak tambah ape..oh ye..sape nk header jugak..ade satu lg kat blog aku....usya-usya lah...mlm ni aku tanya soalan

shahfri shpie said...

hohoho....nanti aku edit balik..bgthu lah nak tambah ape..oh ye..sape nk header jugak..ade satu lg kat blog aku....usya-usya lah...mlm ni aku tanya soalan

akmal afiqah said...

hehe.. kena tukar kaler pink ni.

akmal afiqah said...

shpie : nanti aku pk balik nak tambah pe.haha

[FaDzLi aNaK dEsA zOnE @ FADZ] said...

cantik header... awk ganti matehari... style larhhh...

ajien® said...

jangan lupe amek award k..
nice blog...
http://ajienjinny.blogspot.com/2011/01/award-to-follower.html

akmal afiqah said...

#fadz : hehe.. 2 dapat free. org lain yg buat ^^

akmal afiqah said...

#ajien : jap2... nak pegi amek nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...