khurafat @TS

sempena cuti Thaipusam  (betol x eja nie.) kames lepas, mifie n kawan2 satu hari suntuk kot lepak2 jalan2 kat TS (Time square).. wat release tension. haha! tension ke duduk dalam hutan Puncak Alam nie..? aigooo~

dalam pukul 10.30 a.m tu dah sampai kat TS berbekalkan driver yang agak hebat!salute la Q.. ngeh3! Q or kiteorang panggil PAPA.. PAPA!! 

samapi2   sampai2 jek terus naik lif pergi tingkat 5.. COSMO WORLD BERJAYA TIMES SQUARE.. first time kot nak main kat nie.. tiket dalam RM37. untuk age above 13 dan yang ada MY CARD.. Yang penting , x de my kad lagi mahal.. wooot2!
bukti yang kita dah bayar nak masuk dalam cosmo world neh.


siyes takut naik benda neh... nak tercabut jantung. pergh! terbaik ar.

abes main 2, member ajak lak masuk rumah hantu.. hehe! nak sangat jumpa hantu,so kiteorang masuk.. harga tiket lain lak.. RM9.. melayang~~
even dah tau 'hantu2' kat dalam 2 memang manusia.. tapi still takut maaa. terkejut .hantu kak limah pon boleh terkejut...haha.

abes main, pergi lunch.. sementara nak tunggu movie pukul 2.40.. round2 la TS dulu.. ramai seyh manusia.. nak2 kaum cina.. alaaa,dorang kan nak raya.. xpe,i bagi dorang shopping.. (macam TS ni aku punyer jek..hik2!)
comel deco kat mid lagi.. :D

masuk panggung, penuh... nak try layan movie KHURAFAT.. ramai yang cakap best.. best sangat ke?? hmm, boley la tahan.not bad la.. good job syamsul (johan).. part paling mifie suka dalam filem khurafat, part JOHAN (syamsul) angkat mayat ex-GF die. charming kot... tapi seram~~

ade x real punye wat camni? ada berani?

ending movie nie. er.er... no komen.. korang tgk pastu lu pikir la sendiri.. ^^

-
-
-
-
-
-
-
-
-
malam lak,pergi makan satey kajang. kawan belanja .terbaik ar...
*lain kali belanjer lagi taw*


muka2 gelojoh ... *abaikan*

0 orang buat nakal:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...