bersama Dato Sri Mustapa bin Mohamed, Minister for International Trade and Industry

Alhamdulillah. dah genap sebulan aku berda di bumi Beijing ni .
rabu lepas (19/10/1011), kami-kami budak-budak riang Beijing Language and Culture University (BLCU) seramai 20 orang menghadiri dinner bersama Dato Sri Mustapa bin Mohamed, Minister for International Trade and Industry..

sebelom pergi dinner malam tu, aku ditugaskan e-mail nama senarai pelajar yang akan join untuk majlis malam tu. done e-mail kat Mr.Wong (attache education - Embassy of Malaysia), then kena call Mr.Wong lak. ok, Mr.Wong sangat kelakar ._.


19/10/2011

dengan roomate, syue :)
laoshi from BLCU
seniors from Beijing Foreign Studies University (BFSU)

Datuk Mustapa dok bagi ucapan.
tetamu yang hadir

hehe.



x tau sape yang buat lawak time ni. yang penting meja ni makanan semua habes. HAHA

3 of 6 boys from BLCU

junior with senior, bro Fayyadh Azmi from BFSU
antara isi ucapan Datuk Mustapa pasal Pameran Barangan  Kebudayaan 1Malaysia [link] yang diadakan di beijing baru-baru ni. ok fine, x sempat pergi sana sebab keadaan kesihatan x mengizikankan. huhu. kuciwaa :(

0 orang buat nakal:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...