round2 Forbidden City sampai penat (!) (1)

masih dalam holiday sempena National day. hari kames ni lak baru kelas stat balik. lama je cuti kan. hehe.
Laoshi dah janji nak bawak kiteorang jalan-jalan. mula-mula plan nak pergi tasik, tapi fikir2 balik, baik pergi Forbidden City. boleh la jugak tau pasal sejarah2 kat China kan.

p/s: sory- pic random je. x ikut susunan. hehe ^^














hikhik

dah sampai pintu masuk. 



xbergerak walau sesaat. hehe

time ni memang tolak menolak nak masuk

x tahan macam2 bau ade time ni :(






ni haaa pintu cam lam movie karate kid tu


yg paling comel tu la sy. haha. x lah, tu laoshi yg cute2 tu

laoshi yg suke posing comel2


shi laoshi =]


bersambung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...