sepetang di Niujie

Last Friday (21/10/2011), kami-kami budak yang suka jejalan ni, dengan unplan lepas habes kelas pkl 12.30, balik bilik solat zohor, then menuju ke stesen subway. ke mana? ke Niujie.

ada apa di Niujie? kat sini lah tempat orang Islam di bumi Beijing ni. Alhamdullilah, agak ramai jugak yang beragama Islam kat sini. kat sini sangat best sebab nak cari makanan halal sangat senang. memang banyak restoren halal. 

nak pergi Niujie ni senang je. amek subway line 2 ke Changchun Jie Station. jalan-jalan sket sampai la dekat Masjid Niujie ni. kami-kami girls seramai 10 orang yang sangat suka jejalan ni cakap pasal jalan je semua on je! budak laki-laki yang jadi tourist guide kiteorang dah tunggu kat sana.

tadaaa!
area masjid
tu dia, map masjid. takut sesat la kan.
tempat solat untuk perempuan



alaalala. nak pinjam baby ni. comel sangat!

pakcik-pakcik
dengan Lia Farhana. sebelom solat asar.







muka yang suka jalan. kehkeh

1 Malaysia. 1 Family. 1 Beiyu ^^

disebabkan kat sana banyak makanan halal, so memang x lepaskan peluang melantak banyak2 kat sana. muehehe.

zaijian! :)


8 orang buat nakal:

diana said...

lawa nye masjid dia..

akmal afiqah said...

@diana yes true :)

::CIK LYNN:: said...

lia farhana ni one of my juniors msa sek....hehe

::CIK LYNN:: said...

lia farhana ni one of my juniors msa sek....hehe

::CIK LYNN:: said...

lia farhana ni one of my juniors msa sek....hehe

NuRul said...

besnyer kat sana!!!

akmal afiqah said...

@::CIK LYNN:: o ye? kecik nye dunia ni. last2 jmpe org sama gak. hehe

akmal afiqah said...

@NuRul ha'ah. nnti bole la dtg sini. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...