BEN ASHAARI CARI BLOG LAH

Santai Bersama BEN ASHAARI

segmen dari abang ben di hari sabtu yang comel ni.
jom pakat-pakat join. syarat, follower metilah 1000 ke bawah. memandangkan follower aku yang ciput nie, so aku pon join la! ^^
nak join klik SINI


Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog


saya sendiri yang mempengaruhi diri saya nak buat blog ni. HEHE! dulu saja-saja nak try berblogging nie, tapi dah lama-lama, enjoy pulak. makin lama dalam berblogging ni, makin ramai blogger yang hebat-hebat jumpa. terasa kecil diri ini. cececehhh. 

Siapakah sumber inspirasi anda


sumber inspirasi for sure abang BEN. rata-rata blogger kompem kenal la dengan dia. kan kan?? tapi aku kebanyakannya jadi silent reader je. x pe kan? hihi.


dah siap post kan ke SINI.

11 orang buat nakal:

azizul said...

singgah dari segmen abg ben

Entri Terkini; SEGMEN: BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !

s.y.A.f.i.r.a a.Z.m.a.L said...

singgah minggah.. salam kenal..
^_^

anismelon said...

salam perkenalan dari segmen abg ben..#3 no 13..:)

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-cari-blog-lah.html

aza said...

dtg dari segmen abg ben
:)
salam ukhuwah dari aza

sitinurulafiah said...

dear singgah sini ye:)

Puteri Kasih said...

singgah dah blog Abg Ben...jemput singgah ke blogies ku juga yer

Semanis Mulut By Puteri Kasih ;)

nana riduwan said...

singgah dari belog BA!!
selamat kenal ye..:)

Cik Cempaka said...

Hai hai..

saya suker..saya terjah

saya dengki..saya tak sempat join..

zacky ~786~ said...

sggh dari BA

akmal afiqah said...

@azizul thanks singgah!

Lulu caldina said...

Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...