saya mangsa TEMBAKAN!

lekkk luuu.. ilekk.. x mati pon kena tembak ni, enjoy ada la. HIHI!
bukan apa,ni haah.. tengah cuti2 asasi ,al maklumla da abes belajar.. petang2 kuar jalan2 or 'derak'.
skang nie kan dok pemes DSLR, shoot sana,shoot sini. so, member kamcing aku tu baru ada benda alah tu. nak try2 la konon. lepas dah boring amek pic scenery jek, nak amek pic potrait lak. aku orite jek, xkesah. yang penting, pic ak ada. NGEH3!




nak dijadikan aku ni bahan eksperiment dorang2 yang nak amek pic ni, cam biasa. petang2 kuar jalan2. lepak tempat biasa la. PANTAI! yess, i like pantai bery2 buah stobery la..biasanya kat pantai air tawar.. tapi paling best pantai bukit keluang la... siyes,tempat tu memang lawa.. alaaaa, yang movie Hikayat Merong tu blakon kat citu la. *promote nampak!hehe

selalunya aku dengan si kawan aku tu jek, tapi semalam dye bawak member2 dye.. dah tua2  x berapa nak muda macam aku la..hehe. ade yang nak kawin dah pon. aku BUKAN model oke! owh, x layak la. bukan chomel pon. tempat dorang nak test setting DSLR je. nak tu la, ni la.. eh, pastu wat camni.. errr~ agak biru hijau dalam hal tu.

nak tunjuk ni je sebenarnya :. :P
xshuke dok diam2 yekk.

ni kat pantai air tawar.
area private taw. x ramai yang taw tempat nie.



tasik kat pantai bukit keluang. eh,tasik ke eh?hihi

sebahagian pantai bukit keluang



ombak agak besar skang nie, klo x,boleh duduk atas batu.


afiqah bukan afikah :D


pic kredit to nurul fathiah, kirov lala [link] 
sapa2 nak tempah dorang ni nanti nak wedding ke or pape ke boley contact saya. choii, aku promote free lagi.haha. tolong member2..


p/s : baru prasan. mood pink jek aku kan? hihi. da nama ladypink .. :P

8 orang buat nakal:

iwan_dextrous said...

seronok berjalan..hihih

akmal afiqah said...

@iwan_dextrous cuti2 besut jek. jom2!

Amirah Adnan said...

k*y*

sekian, terima kasih :)

akmal afiqah said...

@Amirah Adnan oke.. p main jaoh2..HAHA

M'Rie R'Nie (Blogger Melayu Jawa) said...

bestnya r amek gambar guna dslr. nak beli belum mampu lagi. seronok giler kalau dapat dslr ni lagi2 nikon d7000.

akmal afiqah said...

@M'Rie R'Nie (Blogger Melayu Jawa) ha'ah. tu la pasal. tompang dslr org jek, nk beli x mmpu. sob3

rasydan bin rosli said...

jalan2 hingga meniggalkn kesan..nice blog :)

akmal afiqah said...

@rasydan bin rosli thanks. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...