percubaan pertama kuey teow kungfu

sebelom tu tgk nie.. SINI

harini percubaan pertama aku memasak kuey teow kungfu. Kalau dulu malam2 kat cafe mesti order menu nie kat ELMA CAFE. *rndu ELMA* 
resepi lak aku amek dekat internet. google lagi senang dari nak belek2 buku resepi nie. agak berbangga dengan diri sendiri la sebab aku jarang masak kat umah nie. HEHE! paling x pon, goreng nugget or makan apa yang ada kat umah nie. 
nak masak tu senang je, x susah pon. bahan-bahan lak simple jek. so, sape2 boleh try kat umah ^^.



aku bagi 7/10 la masakan aku yang x seberapa tu. HAHA. sapa lagi nak puji kalau x diri sendiri kan? hihi.
lepas ni nak belajar masak mee ladna lak.

mood : sengal gigi.. sob3!


6 orang buat nakal:

Ajeyy Rawk said...

wahhh ! meh sini sikit nak try .. hahaha :P

p/s : check my latest entry :) :

5 Sebab Kenape matapelajaran sejarah membosankan !

Gempar !! Pocong melompat di KB Mall !

Segmen Ben Ashaari Gegar Lagi !

akmal afiqah said...

@Ajeyy Rawkalaaa. malu. sedap siket jek. x byk. hAHHA

misz sheyla said...

mane gmbarnye..nk tgk gak rupe die

akmal afiqah said...

@misz sheylahihi. xsempat nak amek. dah ada lam perot.

akutetapaku.com said...

sedapnyer kuew tew kung fu...

singgah sini dan bc n3...

klu sudi singgah la

http://akutetapaku85.blogspot.com/

kita gelanggang santai...

akmal afiqah said...

hihi. memang sedap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...