gara-gara justin bieber

hari ni aku tengok dekat dashboard , ramai yang post pasal Justin Bieber (JB) ni. aku pon nak buat entry pasal JB jugak la. *apa neh tiru-tiru orang*
untuk makluman, aku bukan peminat JB, aku jugak bukan anti JB. x ada maknanya nak anti-anti orang. x ada faedah pon. HUHU.

semua mesti tahu kan, semalam 21 April 2011 , JB dengan aweks nya Selena datang buat konsert kat KL. aku bukan nak story pasal review konsert JB tu, aku nak story mory pasal kawan aku. memang kipas susah mati JB la. kenapa aku cakap macam tu?


gara-gara JB, dia sanggup pergi Kota Bharu semata-mata nak beli buku pasal JB. aku x tahu tajuk buku tuh, aku x minat nak ambil tahu.dia pergi KB ajak aku la. mana boleh pergi x ajak aku. HAHA. sebelum pergi tu, dia dah siap-siap call kedai buku popular sebab nak reserve buku tu.

siapa-siapa yang dengar Hitz.fm mesti tahu pasal contest yang stesen radio tu buat kan. hadiah nya >>> tiket free untuk ke konsert JB. kawan aku ni punya la minat dan beria nak pergi konsert tu, boleh cakap 24 jam dok call radio tu. mintak kat parents suruh beli tiket, parents x bagi. kihkih. * kompem parents dia x suka kat JB. haha* yang aku x boleh lupa, dia dapat je call Hitz.fm selepas beratus ratus kali percubaan. 3 kali dapat call. first call bukan masanya untuk contest tu. so, xboleh. second time dapat, dah siap nyanyi-nyanyi lagu JB, aku ingatkan dah menang, last-last DJ radio tu cakap cuba lagi. bukan masa yang tepat jugak. ala, memang kesian gila la aku tengok kawan aku tu. bayangkan la, dia nyanyi lagu JB tu dalam kedai baju. *baby..baby..baby...baby la kau nie.HAHA. *gurau* *pekerja kedai tu tengok semacam jek kat kawan aku.hihi. percubaan ketiga, DJ tu angkat lepas tu aku x tau apa yang jadi.

time balik lak, bayangkan la. dia suruh aku call Hitz.fm tu sepanjang perjalan dari KB ke Besut. walaweh.. nak bengkak jari aku. dia drive, so x boleh nak picit-picit HP. 

end of the story, dia berjaya jugak pergi konsert tu . aku x tau dia pujuk macam mana parents dia. 

nasib aku x minat JB. agak-agak teenage perempuan kat sana tu histeria kot tengok JB semalam. kehkeh. 

teringat lak time aku chat dengan sorang ni, katanya dari england. tapi kalau dia tipu aku bukan tau. aku bagitau dia yang JB wat konsert kat KL. dan dan dia cakap, nasib dia x ada kat KL. HAHA. *translate sendiri dalam bi*

8 orang buat nakal:

Amirah Adnan said...

booo same JB!

minatlah damon salvatoreeeeeee!!!

pelisssss! :p

Bashtiah said...

Eh, I tringat I dengan kwn2 I pernah nk telefon this one radio station yang offer RM 3, 000. Kitorang 4 orang dalam kereta, semua cuba dail... Hahah.. Punya semangat nak 3 ribu free2.

akmal afiqah said...

@Amirah Adnan haha.. x minat jugak. :P

akmal afiqah said...

@Bashtiah kalau betol2 nak, semua jadi. hehe. tapi kompem susah nak dapat call tu.

Natasha Farina Arifin said...

Hi awak..kita datang follow dan kita nak awak jenguk umah kita balik tau…
Datang cini kat http://sharemyloves.blogspot.com/

SHIEmah Shiemillionaire said...

kt bwh katil ak ada poster jb..spe2 nk sila angkt tngn..hehe

akmal afiqah said...

@SHIEmah Shiemillionaire nak bagi free pon xnak angkat tangan jugak. hihi

akmal afiqah said...

@Natasha Farina Arifin i will..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...